U Hangar Food Marketu na Novom Beogradu, u subotu, 27. septembra najvažniji akteri domaće gastro scene kroz interesantne panele i predavanja raspravljaće o aktuelnim ugostiteljskim problemima, trenutnom stanju na gastronomskoj sceni glavnog grada, novim, potencijalnim Mišlenovim zvezdicama u Srbiji i mnogim drugim temama.
11h
11.15 – 11.45
O skrivenim draguljima srpske gastronomije, nacionalnoj kuhinji, prošlosti i budućnosti govori Pavle Branković Paqito
11.45 -12.00
Pauza za kafu powered by Dimello
12.00 – 12.30
O svom životnom i profesionalnom putovanju kroz francusku i srpsku gastronomiju govori Nikola Stojaković, šef kuhinje Fleur de Sel, Slankamen
12.45– 13.30
Mlade zvezde srpske kulinarske scene, o sadašnjosti i budućnosti
Panelisti: Nikola Šorak / Gora // Anđela Risimić / S5 by Angie // Marko Đerić / Langouste // Vladimir Kučera / Delirium Silence // Ivan Tasić / Salon 1905
Moderator: Jelena Stojčić, Vino & Fino
13.30 – 14.15
Pauza za mehuriće
powered by Vino & Fino
14.15 – 15.15
Panelisti: Dejan Nišević/Ćevap kod Dekija, Aleksandar Zimonjić / Mala Kolubara, Nole Savić/ Kod Piroćanca
Moderator: Slobodan Radeta, Il Primo škola kuvanja
15.15 -15.30
Pauza za kafu powered by Dimello
15.30 -16.30
Autentična gastronomija, s’ nogu
Panelisti: Nikola Rosić/Thyme, Filip Gačić/Tezga 54, Dean Čavić/Marinada bar, Toni Marinković/Toster
Moderator: Peđa Kresojević
16.30 – 17.30
Panelisti: Danica Komatina/Puter, Dana Bebić/Le Klok, Aleksa Barjaktarović/Pinot
Moderator: Igor Luković, Vino & Fino
17.30 – 18.00
Odjava konferencije i poziv za isprobavanje hrane u Hangar Food Marketu
Ulaznice za Beogradsku gastro konferenciju – EAT Belgrade 2025, po ceni od 2000 dinara biće dostupne na ulazu u Hangar Food Market