U Hangar Food Marketu na Novom Beogradu, u subotu, 27. septembra najvažniji akteri domaće gastro scene kroz interesantne panele i predavanja raspravljaće o aktuelnim ugostiteljskim problemima, trenutnom stanju na gastronomskoj sceni glavnog grada, novim, potencijalnim Mišlenovim zvezdicama u Srbiji i mnogim drugim temama.

PROGRAM BEOGRADSKE GASTRO KONFERENCIJE

11h

Otvaranje konferencije

11.15 – 11.45

Umočiću!

O skrivenim draguljima srpske gastronomije, nacionalnoj kuhinji, prošlosti i budućnosti govori Pavle Branković Paqito

11.45 -12.00

Pauza za kafu powered by Dimello

12.00 – 12.30

Moj put do Mišlenove zvezdice

O svom životnom i profesionalnom putovanju kroz francusku i srpsku gastronomiju govori  Nikola Stojaković, šef kuhinje Fleur de Sel, Slankamen

12.45– 13.30

Ne brinemo za budućnost!

Mlade zvezde srpske kulinarske scene, o sadašnjosti i budućnosti

Panelisti: Nikola Šorak / Gora // Anđela Risimić / S5 by Angie // Marko Đerić / Langouste // Vladimir Kučera / Delirium Silence // Ivan Tasić / Salon 1905
Moderator: Jelena Stojčić, Vino & Fino

13.30 – 14.15

Pauza za mehuriće
powered by Vino & Fino

14.15 – 15.15

Kafana je naša sudbina

Panelisti: Dejan Nišević/Ćevap kod Dekija, Aleksandar Zimonjić / Mala Kolubara, Nole Savić/ Kod Piroćanca

Moderator: Slobodan Radeta, Il Primo škola kuvanja

15.15 -15.30

Pauza za kafu powered by Dimello

15.30 -16.30

High Street Food

Autentična gastronomija, s’ nogu

Panelisti: Nikola Rosić/Thyme, Filip Gačić/Tezga 54, Dean Čavić/Marinada bar, Toni Marinković/Toster

Moderator: Peđa Kresojević

16.30 – 17.30

Bistro ili gistro?

Panelisti: Danica Komatina/Puter, Dana Bebić/Le Klok, Aleksa Barjaktarović/Pinot

Moderator: Igor Luković, Vino & Fino

17.30 – 18.00
Odjava konferencije i poziv za isprobavanje hrane u Hangar Food Marketu

KAKO UĆI

Ulaznice za Beogradsku gastro konferenciju – EAT Belgrade 2025, po ceni od 2000 dinara biće dostupne na ulazu u Hangar Food Market