Restoran 27, stari senjački favorit sa novom energijom, jedno je od omiljenih mesta beogradskih gostiju i to sa dobrim razlozima: sa ukusom uređeno, prostrano i zeleno dvorište i u njemu skrivena bašta, mediteranska hrana, kvalitetne i sezonske namirnice i apsolutna posvećenost celog tima, i više nego dovoljno, zar ne? Ovde je akcenat na kvalitetu, pre svega sveže jadranske i egejske ribe i plodova mora, a tu je i vrhunsko meso, od odležale junetine, preko domaćih kobasica od mangulice, do jela sa jagnjetinom i pačetinom.
Meni I
Salata sa baby spanaćem, breskvom, cveklom, lešnikom i mladim kozjim sirom
Bitek ‘a la carpaccio’
Ravioli sa montasiom i rikotom sa domaćim pestom
Juneći obraz sa pireom od paškanata
Nemezis čokoladni kolač
Meni II
Salata sa baby spanaćem, breskvom, cveklom, lešnikom i mladim kozjim sirom
Gof ’a la carpaccio’ u soku od krastavca
Domaći lingvini sa gamborima
Hobotnica zapečena u povrću
Semifreddo